Tällä videolla lastensuojelun entiset ja nykyiset asiakkaat lähettävät terveisiä ammattilaisille.  Lastensuojelun asiakkaana olevia ja olleita nuoria kutsuttiin mukaan Nuorten päivään Toimintakeskus Happeen Helsinkiin 1.9.2017. Nuorille on tärkeää tavata muita lastensuojelun asiakkaita ja saada tilaisuus keskustella lastensuojelusta. Nuorten päivässä tärkeintä on kohtaaminen ja toiseksi tärkeintä saada oma ääni kuuluviin myös suuremmalle yleisölle. Tänä vuonna Nuorten päivän terveiset tuotiin ammattilaisille Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Tommi Laition puheenvuorossa.

#lastensuojelu #huostaanotto #kokemusasiantuntijat #nuortenpäivä #ylisukupolvien #lastensuojelupäivät #lastensuojelupäivät17 #laitos #lastensuojelulaitos #laitoselämää #sijaishuolto #sijaisperhe #perhekoti #perhehoito