Avajaiset torstaina 14.9. klo 17 galleria Koomassa (Tarkka-ampujanankatu 14, Oulu)!

MUKANA!? – taidenäyttely avaa katsojalleen ikkunan sijoitettujen lasten ja nuorten maailmaan ja heidän kokemuksiinsa mukana olemisesta. Näyttelyssä esillä olevaa yhteisöllistä taidetta on tehty KAAOS – Yhdessä Koettua -työpajaprojektissa lasten- ja nuortenkodeissa sekä osana avointa Veturointi-toimintaa.

KAAOS-työpajaprojektin tavoitteena on ollut tuoda nuorten tarinat näkyviksi, tukea identiteetin vahvistumista sekä mahdollistaa kohtaamisia ja yhdessä tekemistä nuorten kesken. KAAOS – yhdessä koettua ideointi- ja taidepajoissa lapset ja nuoret ovat päässeet suunnittelemaan ja tekemään taidetta valitsemallaan menetelmällä yhdessä taiteen ja kulttuurin tekijöiden kanssa. MUKANA!? – näyttely tuo esille työskentelyprosessin, työpajojen upeat tuotokset sekä matkan varrella kohdattujen nuorten omaa taidetta.

AUKIOLOAJAT:

ke-to klo 12-19
la klo 11-17