Vuosi 2017 on ollut täynnä jaettuja tarinoita, kohtaamisia ja oppimisen paikkoja. Yhdessä Koettua –kiertueemme kasasi yhteen lastensuojelun entisiä ja nykyisiä asiakkaita, sosiaalialan ammattilaisia, taiteilijoita ja muita osaajia. Yhdessä kykenimme tarkastelemaan lastensuojelua historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden näkökulmista. Saimme valtavasti tietoa, jonka avulla sijaishuoltoa on mahdollista kehittää. Tärkeää on viedä nämä opit mukanamme vuoteen 2018 ja sen teemme. Kiitokset kaikille tästä hienosta matkasta – jatketaan työtä lastensuojelun lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseksi myös vuonna 2018!

PS. Yhdessä Koettua –verkkosivut ovat vielä toistaiseksi auki, ja jatkossa materiaaleja on mahdollista löytää Pesäpuu ry:n sivuilta. Sosiaalisen median kanavat hiljenevät tähän ja sulkeutuvat tammikuun lopussa.

#yhdessäkoettua #hyvämeissä